σχετικά με εμάς

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Κρήτη

Η Traffic Rent δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1986. Από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα, η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στη διατήρηση ενός σύγχρονου στόλου αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και στην παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με αμεσότητα και επαγγελματισμό διατηρώντας συνεργασίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη και τη Μύκονο και ταυτόχρονα εμπλουτίζοντας συνεχώς το στόλο μας με μια μεγάλη ποικιλία συμβατικών και πολυτελών μοντέλων.

Πώς δουλεύουμε

Στην Traffic Rent εκμεταλλευόμαστε την πολυετή εμπειρία μας και εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και συνέπεια. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων και Μυκόνου καθώς και στα λιμάνια των δύο νησιών, διαθέτουμε γραφείο εξυπηρέτησης σε μεγάλα ξενοδοχεία της Κρήτης και παράλληλα προσφέρουμε τη δυνατότητα παράδοσης αυτοκινήτων σε όλα τα ξενοδοχεία και τις βίλες του νησιού. Φροντίζουμε ώστε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και την εξυπηρέτηση 24/7 από το έμπειρο, πολύγλωσσο προσωπικό μας.

Γραφεία

Η Traffic Rent διαθέτει γραφεία σε δύο από τα πιο τουριστικά νησιά της Ελλάδας, την Κρήτη και τη Μύκονο. Το δίκτυο γραφείων και σημείων εξυπηρέτησης της εταιρείας απλώνεται σε όλα τα νησιά, εξυπηρετώντας τα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων και Μυκόνου, τα αντίστοιχα λιμάνια, καθώς και μεγάλα ξενοδοχεία, βίλες κ.λπ. Τα γραφεία μας λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη, άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Κέντρο Ηρακλείου

Χερσόνησος Κρήτη

Ρέθυμνο Κρήτη

Νήσος Μύκονος

Γραφεία ξενοδοχείων

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα