Ενοικίασε αυτοκίνητο στη Κρήτη:

Εξερευνήστε την Κρήτη με ευκολία και άνεση!

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα σχεδόν καινούριων και καινούριων οχημάτων

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Κρήτη

7/24 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων

Ποιοί Είμαστε

Στην Traffic Rent, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών και ανταγωνιστικών τιμών.

Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε, και προσφέρουμε ευέλικτους όρους ενοικίασης για να ταιριάζει στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας.

Με βολικές τοποθεσίες παραλαβής και αποβίβασης σε όλη την Κρήτη, η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και βολική.

Κριτικές πραγματικών πελατών

Τι λένε οι πελάτες μας

Η πιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων

Γιατί να νοικιάσετε από μας

Παραλαβή - Αποβίβαση σε όλη την Κρήτη
24/07 Υποστήριξη
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις

Δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες των συνεργατών μας

Οι συνεργάτες μας

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μέσω της Traffic Rent. Κλείστε το αυτοκίνητό σας online στο trafficrent.gr, τηλεφωνικά στο +30 2897 024 427 ή μέσω email στο info@trafficrent.gr.

Μπορείτε πάντα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μετά την άφιξή σας στην Κρήτη, επισκεπτόμενοι ένα από τα γραφεία της Traffic Rent, αλλά σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας εκ των προτέρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Η Traffic Rent προσφέρει υπηρεσίες παραλαβής και αποβίβασης στο λιμάνι/αεροδρόμιο και σε πολλές άλλες περιοχές σε όλη την Κρήτη.

Εάν μας ενημερώσετε εγκαίρως για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης. Εάν λόγω της καθυστέρησης η παραλαβή γίνει εκτός ωραρίου λειτουργίας (μεταξύ 08 μ.μ. και 8 π.μ.), θα χρεωθείτε με ένα επιπλέον μικρό ποσό στην τελική τιμή.

Η επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε άλλη τοποθεσία. Ωστόσο, εάν η τοποθεσία αυτή δεν ανήκει στις περιοχές που καλύπτονται από την Traffic Rent, ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη χρέωση.

Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε περιοχή που εξυπηρετείται από την Traffic Rent, θα παραλάβουμε το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο σας και μπορείτε να το επιστρέψετε εκεί παραδίδοντας τα κλειδιά στη ρεσεψιόν στο τέλος της ενοικίασης. Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε περιοχή που δεν ανήκει στην Traffic Rent, ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα

Όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρείες ενοικίασης, επιβεβαιώνεται μόνο η κατηγορία του αυτοκινήτου και όχι ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα