Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μέσω της Traffic Rent. Κλείστε το αυτοκίνητό σας online στο trafficrent.gr, τηλεφωνικά στο +30 2897 024 427 ή μέσω email στο info@trafficrent.gr.

Μπορείτε πάντα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μετά την άφιξή σας στην Κρήτη, επισκεπτόμενοι ένα από τα γραφεία της Traffic Rent, αλλά σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας εκ των προτέρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Η Traffic Rent προσφέρει υπηρεσίες παραλαβής και αποβίβασης στο λιμάνι/αεροδρόμιο και σε πολλές άλλες περιοχές σε όλη την Κρήτη.

Παραλαβή από το αεροδρόμιο Χανίων
Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να παραλάβετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Χανίων με την Traffic Rent. Μόλις βγείτε από το τμήμα αφίξεων του αεροδρομίου, θα συναντήσετε έναν από τους υπαλλήλους μας που κρατά μια πινακίδα με το όνομά σας! (Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 07:00 έως τις 22:00 και από τις 22:00 έως τις 24:00 για μόλις 30e)


Επιβίβαση στο αεροδρόμιο Χανίων
Μόλις 3 λεπτά μακριά, στο δρόμο σας προς το αεροδρόμιο των Χανίων, θα βρείτε το GR-PARKING (grparking.gr), μια υπηρεσία στάθμευσης 5 αστέρων και αξιόπιστο συνεργάτη. Μόλις παρκάρετε με τη βοήθεια του υπεύθυνου στάθμευσης και παραδώσετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας, θα μεταφερθείτε στη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς που θα σας οδηγήσει στο αεροδρόμιο απευθείας στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.


Παραλαβή από το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Μετά την έξοδο από το αεροδρόμιο, ακριβώς απέναντι, θα δείτε τα περίπτερα ενοικίασης αυτοκινήτων των αεροδρομίων. Το περίπτερο Traffic Rent, βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Εκεί, ένας από τους υπαλλήλους μας θα είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο και να σας δείξει το αυτοκίνητό σας!


Επιβίβαση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, ακριβώς απέναντι από αυτό, θα δείτε τα περίπτερα ενοικίασης αυτοκινήτων των αεροδρομίων. Το περίπτερο Traffic Rent, βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Εκεί, ένας από τους υπαλλήλους μας θα είναι έτοιμος να παραλάβει το κλειδί του αυτοκινήτου σας. Μετά από ώρες, το κλειδί απλώς τοποθετείται με ασφάλεια σε μια ειδική θήκη. Το τμήμα αναχωρήσεων θα είναι ακριβώς απέναντι.

Εάν μας ενημερώσετε εγκαίρως για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης. Εάν λόγω της καθυστέρησης η παραλαβή γίνει εκτός ωραρίου λειτουργίας (μεταξύ 08 μ.μ. και 8 π.μ.), θα χρεωθείτε με ένα επιπλέον μικρό ποσό στην τελική τιμή.

Η επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε άλλη τοποθεσία. Ωστόσο, εάν η τοποθεσία αυτή δεν ανήκει στις περιοχές που καλύπτονται από την Traffic Rent, ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη χρέωση.

Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε περιοχή που εξυπηρετείται από την Traffic Rent, θα παραλάβουμε το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο σας και μπορείτε να το επιστρέψετε εκεί παραδίδοντας τα κλειδιά στη ρεσεψιόν στο τέλος της ενοικίασης. Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε περιοχή που δεν ανήκει στην Traffic Rent, ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα

Όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρείες ενοικίασης, επιβεβαιώνεται μόνο η κατηγορία του αυτοκινήτου και όχι ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα